Куртоа отсече: Още може да отстраним Барселона за Купата на Краля


Куртоа отсече: Още може да отстраним Барселона за Купата на Краля
Снимка: Getty Images

2075 0

Една от големите звезди на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, бе първият, който говори след драматично загубеното "Ел Класико" от Барселона в Ла Лига с 1:2 насред "Камп Ноу".

Белгийският страж отчете, че отворилата се разлика между двата колоса от 12 точки е прекалено голяма, за да бъде "стопена" до края на кампанията, но той остана оптимист за борбата на полуфиналите за Купата на Краля.

Мнението на Куртоа

"Да, трябва да бъдем честни, че загубихме шанс за титлата. Никога не се предаваме, но вече има четири мача разлика. Няма невъзможни неща, но истината е, че е много трудно. Ще трябва да дойдем, за да победим за Купата.

"Днес изиграхме добър мач. Те имаха шансове, както и ние. Изравнителното попадение промени всичко за нас. Може би нямахме толкова много шансове, но имахме някои възможности, от които не се възползвахме през втората част. Жалко за отменения гол... и те вкараха след него.

Щастлив съм, че помогнах на отбора, но днес значение би имала само победата. Жалко е, но не трябва да се предаваме. Предстоят два много хубави месеца. Сигурен съм, че можем да дойдем тук, за да спечелим в Купата и продължаваме борбата в Шампионска лига", категоричен бе стражът.

Вижте нещата, които постигна Барселона след обрата над Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички