Шави: Чиста засада при отменения гол, до последно избирах между Роберто и Кеси


Шави: Чиста засада при отменения гол, до последно избирах между Роберто и Кеси
Снимка: Getty Images

6691 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес отбеляза, че неговият тим е показал превъзходство в мача с Реал Мадрид снощи. Каталунците победиха големия си съперник с 2:1 и му поведоха с 12 точки в класирането в Ла Лига.

"Ние доминирахме, създадохме повече положения, аз съм доволен. Отборът даде всичко от себе си и работи усилено както в защита, така и в атака. Тази победа е много важна за нас. Мисля, че играхме добре", започна легендата на Барселона след мача.

"Имахме повече положения, мисля, че контролирахме в по-голяма степен мача. Противникът беше добър във високата преса. Отмененият гол на Реал беше резултат от наша концептуална грешка, но като цяло превъзхождахме съперника", продължи Шави.

Конкретно за втория гол на "белите" на "Камп ноу" той е уверен, че е станал при засада и правилно е бил отменен. "Чиста засада. Това е научен факт. Изненадан съм, че Анчелоти има съмнения относно засадата. Тук не може да има две мнения. Харесвам ВАР, защото прави футбола по-честен, особено в случаите със засади", призна той.

"До последния момент не можех да избера между Серхи Роберто и Франк Кеси. В крайна сметка всичко се получи страхотно, вкараха и двамата", завърши треньорът на "блаугранас". А защо победата в Ел Класико е повече от 3 точки научете в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички