Алваро Мората обяви изненадващ отбор, в който иска да приключи кариерата си


Алваро Мората обяви изненадващ отбор, в който иска да приключи кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

4434 0

След като бе повикан в отбора на Луис Енрике за предстоящия международен кръг от мачове, Алваро Мората посочи в кой отбор би искал да приключи кариерата си и той е доста изненадващ.

Той напусна Атлетико Мадрид през лятото, само след 18 месеца в клуба, в чиято академия беше преминал като младеж, но винаги ще остане фен на Атлети. Сега той мисли за още едно завръщане у дома, за да завърши кариерата си.

"Бих искал да облека фленлката на Хетафе. Не знам дали би било за непосредствено преди оттегляне, защото в момента Хетафе са на ниво, при което не се нуждаят от играчи, които са на път да се пенсионират. Но да, бих искал това. Имам много добри отношения с президента там. Имам добри отношения с всички хора, които бяха там през годината, когато бях там.

"Тогава бях изгубено дете и благодарение на тях днес съм играч. Така че наистина бих искал, това е истината." Мората прекара една година в Хетафе през 2007/08, когато беше на 15, точно след като напусна академията на Атлетико Мадрид. След това се премества в Реал Мадрид и достига професионалното ниво там.

А ето каква грандиозна сума надхвърлиха всички трансфери на Алваро Мората в кариерата му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички