Мората при завръщането си в Юве: Такъв шанс идва веднъж в живота


Мората при завръщането си в Юве: Такъв шанс идва веднъж в живота

1947 0

Ювентус официално представи новия си нападател Алваро Мората в днешния ден. Испанецът се завръща в Торино, след като изкара две години в клуба между 2014-та и 2016-та.

„Бианконерите“ решиха да си върнат Мората, след като сделката с Луис Суарес пропадна. Испанският нападател заяви, че има пълно доверие във възможностите на Андреа Пирло да води „старата госпожа“. „Да се върна тук е страхотно. Вече съм по-зрял човек и футболист. Такъв шанс идва веднъж в живота. Да видя Пирло като треньор е страхотно. Винаги съм очаквал това да се случи. Юве се нуждае от него и се радвам, че ще бъда тук с него. След първите две тренировъчни сесии вече съм впечатлен от начина, по който ръководи отбора. Той знае как да ни накара да играем добре“, заяви Алваро Мората на представянето си като футболист на Ювентус.

27-годишният футболист коментира и партньорството си с Кристиано Роналдо, с когото играха заедно в Реал Мадрид. „Познавам Кристиано добре като играч и човек. Винаги съм имал добри взаимоотношения с него. Каза ми, че се радва, че ще дойда тук. Решението да напусна първия път не беше мое. Шампионската лига е много важен трофей. Бяхме много близо до спечелването му през последните сезони и съм сигурен, че ще го спечелим рано или късно“, добави Мората.

А ето каква грандиозна сума надхвърлиха всички трансфери на Алваро Мората в кариерата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички