Кошмарните новини за Реал Мадрид сринаха коефициентите на букмейкърите


Кошмарните новини за Реал Мадрид сринаха коефициентите на букмейкърите
Снимка: Getty Images/Guliver

1258 0

Малко по-рано днес стана ясно, че освен Серхио Рамос, другият титуляр в защитата на Реал Мадрид Рафаел Варан също ще пропусне тазвечершното домакинство на отбора в Шампионска лига срещу Ливърпул. Четвъртфиналният двубой между двата тима е тази вечер от 22:00ч. българско време, а неговият развой ще можете да проследите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg

Французинът е дал положителна проба за наличието на коронавирус и на 100% е аут за днешната много важна среща на Кралския клуб. Както пък вече знаете, капитанът на Реал Серхио Рамос получи мускулна контузия преди броени дни и така "Белият балет" ще трябва да се справя без най-добрите си бранители срещу атомното нападение на Ливърпул.

Бърза справка в една от платформите за следене на движението на коефициентите на големите букмейкърски къщи показва любопитна тенденция! След като до преди няколко дена победа за Реал Мадрид бе оценявана на ставки между 2.3 - 2.5, а такава на "мърсисайдци" между 2.7 - 2.9, днес се оказва, че лошите новини за Зинедин Зидан са предизвикали "смяна на полюсите".

Всичките 14 най-големи бетинг компании са въвели промени в предлаганите от тях коефициенти за срещата. Победа на домакините вече е оценявана на нива от 2.8 до 2.9 и дори 3.0, а евентуален успех на момчетата на Юрген Клоп се оценява на ставки от 2.4 до 2.55.

Засега не се забелязва промяна в движението на числата при предлаганите коефициенти за брой голове в мача.

ТУК можете да прочетете КОИ СА ТРИТЕ ключови единоборства, които ще предизвикат най-голям интерес в мач между Реал Мадрид и Ливърпул по-късно тази вечер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички