"Ако Мбапе продължи с ПСЖ...": Легенда на Реал Мадрид посъветва какво да направят на "Бернабеу"


"Ако Мбапе продължи с ПСЖ...": Легенда на Реал Мадрид посъветва какво да направят на "Бернабеу"
Снимка: Getty Images

10814 0

Едно от най-големите имена в ерата "Галактикос" в Реал Мадрид - Гути, посъветва своя клуб да се прицели към Ерлинг Холанд от Манчестър Сити, ако не успее да привлече Килиан Мбапе или той продължи кариерата си с ПСЖ.

Съвет от легенда

Французинът отказа да активира клаузата си за едногодишно удължаване с парижани след края на договора си с тима, който е до 2024. Гигантът от Лига 1 се опита да продаде звездата си, но до сделка не се стигна. Малко по-късно пък Мбапе посочи, че няма да си тръгне безплатно от ПСЖ, като се очаква най-големия фаворит за подписа му - Реал Мадрид, да плати за него. Разбира се, Гути обаче има притеснения и посъветва Флорентино Перес с резервен вариант, а именно - Ерлинг Холанд.

"Искам Мбапе да играе за Реал Мадрид. Реал не може да си позволи лукса да затвори вратата пред такъв играч. Но ако Мбапе удължи договора си с ПСЖ, това ще покаже, че той играе за парите. Ако Мбапе продължи с ПСЖ, Реал Мадрид ще трябва да избере Ерлинг Холанд", категоричен е Гути, цитиран от "GOAL".

Подобно на Мбапе, Холанд се доказа като безценен голмайстор в европейския футбол. Следователно евентуален интерес на "лос бланкос" към нападателя на Манчестър Сити не трябва да е изненада.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сериозен удар по Реал, ключов играе е аут за 6 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички