Кепа отговори: Оставане в Реал или връщане в Челси - какво иска след наема?


Кепа отговори: Оставане в Реал или връщане в Челси - какво иска след наема?
Снимка: Getty Images

3287 0

Кепа Арисабалага официално бе представен като ново попълнение на Реал Мадрид. "Кралския клуб" се договори с Челси за отдаване под наем, което се наложи поради много тежката контузия на Тибо Куртоа точно преди да започне сезонът.

Испанският страж призна, че е имало и други кандидати за него, но когато разбрал за интерес от Реал, нямал колебания. Той бе запитан и дали би останал на "Сантяго Бернабеу", след като наемът му изтече, като вратарят не скри, че се надява на това.

"Мога да ви уверя, че ще съм отдаден и ще работя здраво. Бяха напрегнати дни, но когато получил предложение от Реал Мадрид, всичко бе ясно. Дали ще остана след наема? Надявам се! Днес е първият ден от моя наем. Имаме време, ще видим. Дано представянето ми направи възможно нещо подобно.

Пристигам по-зрял, в един от най-добрите моменти в кариерата ми след страхотна година, готов да срещна това предизвикателство. Дойдох да построя собствен път и да утвърдя името си" - сподели Арисабалага. Вижте и как Флорентино Перес представи Кепа в Реал Мадрид (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички