"Това може да е един от най-важните моменти в живота ти": Перес представи Кепа в Реал Мадрид (СНИМКИ)


"Това може да е един от най-важните моменти в живота ти": Перес представи Кепа в Реал Мадрид (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2671 0

Кепа Арисабалага бе представен официално като играч на Реал Мадрид. Лично това стори Флорентино Перес, като презентацията започна с видео, в което бяха побрани някои от най-добрите моменти за испанския вратар.

Флорентино Перес възхвали Реал при представянето на Кепа

Обръщението на Перес започна с послание за Тибо Куртоа, Едер Милитао и Арда Гюлер, като им предостави моралната си подкрепа и изрази надежди скоро да се завърнат. След това се насочи и към основната идея на събитието:

"Скъпи Кепа, добре дошъл в твоя нов дом. Знаем много добре какво значи това за теб в този момент и колко си работил, за да можеш да защитаваш фланелката на Реал Мадрид. Радваме се да те имаме, защото си един от най-добрите вратари в света и искаме да продължим да създаваме история. Освен това си един от най-добрите испански вратари.

Това може да е един от най-важните моменти в професионалната ти кариера, надяваме се и в живота. Твоята упорита работа, твоят талант, твоята отдаденост и неуморимата подкрепа, която получаваш от семейството, те доведоха толкова далеч.

Сега ще изпиташ емоциите от това да играеш на "Сантяго Бернабеу", където ще усетиш магията му и където ще усетиш страстта на феновете на Реал Мадрид. Нямай съмнения, че феновете ни ще те подкрепят в това предизвикателство, което е част от най-големите ти мечти. Скъпи Кепа, само някои могат да изпитат емоциите, които си напът да изпиташ. Този нов период започва тук, на това място, което е пълно с трофеи" - сподели Перес.

Кепа Арисабалага ще носи номер 25 в Реал Мадрид. След думите на Флорентино Перес и той сподели своето мнение. Испанският страж също не пропусна да започне с подкрепа и пожелание за бързо възстановяване на Тибо, Едер и Арда, след което продължи:

Кепа се надява да обогати историята на Реал Мадрид

"Това е един от най-важните и специални дни в спортната ми кариера и в моя живот. Много съм горд да бъда в Реал Мадрид. Винаги ще се трудя здраво, ще съм посветен и ще полагам усили за тази фланелка - както на тренировка, така и в мачовете. Надявам се да добавим още към трофеите на Реал и да обогатим историята на клуба. Hala Madrid" - заяви вратарят.

Колкото до състоянието на трите звезди на Реал Мадрид - Арда Гюлер вече претърпя операция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички