Фаустино Асприля посъветва Хамес да каже на Зидан да... яде л**на


Фаустино Асприля посъветва Хамес да каже на Зидан да... яде л**на
Снимка: Guliver/GettyImages

2896 0

Бившият колумбийски национал Фаустино Асприля изрази недоволството си от факта, че сънародникът му Хамес Родригес продължава да не получава игрово време в Реал Мадрид. Атакуващият халф не се появи на терена и в първия мач на "белите" след подновяването на Ла Лига - срещу Ейбар. Асприля даде съмнително полезен съвет на Родригес какво да каже на треньора си Зинедин Зидан.

"Хамес не е безотговорен. Той тренира всеки ден, както всички останали. Треньорите казват, че всички играчи за тях са еднакви, за да създадат мотивация на резервите, но има трима или четирима, които винаги играят. В Реал Мадрид има играчи, които идват от по-долу и излизат на терена", коментира колумбиецът за "Blu Radio Columbia".

"Не ми казвайте, че голмайсторът на Световното първенство през 2014 година е по-долу от Мариано или който и да е от останалите. Нужно е малко уважение. Хамес е търпелив, но аз бих казал на Зидан да яде л**на", отсече Асприля. През 2016 г. той заяви, че конкретен играч проваля Родригес в Реал (подробности вижте тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички