Ашраф Хакими с емоционално писмо на тръгване от Реал Мадрид, но не за сбогом


Ашраф Хакими с емоционално писмо на тръгване от Реал Мадрид, но не за сбогом
Снимка: Getty Images/Guliver

2854 0

Новият играч на Интер Ашраф Хакими се раздели по изключитено емоционален начин с Реал Мадрид, като публикува в личния си профил в социалната мрежа "Instagram" специално писмо, с което обаче не казва сбогом. Припомняме, че той бе под наем в Борусия Дортмунд през последните два сезона, където израсна изключително много. Ето какво написа той:

"Никога не съм си представял, че този момент ще дойде. Това не е "сбогом", защото не можеш да кажеш "сбогом" на своя дом. Можеш да заминеш, но винаги ще остане твоят дом. Място на щастие, където съм израснал.

Реал Мадрид бе моят дом, където пораснах и където станах човека, който съм сега. В Реал Мадрид не само правят спортисти. Пристигнах във Валдебас на 6 години и дори не можех да си представя колко щастлив ще съм на това място.

Благодаря на всички, които работят в този клуб, на всички треньори, на всички колеги, повечето от които са ми истински приятели. Освен това, благодаря на всички фенове на Реал Мадрид, които са ме подкрепяли и които ще продължат да подкрепят отбора. Сега аз ще бъда един от тях" - написа Хакими.

Вижте повече информация около сделката между Реал Мадрид и Интер за Ашраф Хакими.

View this post on Instagram

Gracias @realmadrid

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички