Агентът на Гарет Бейл е разговарял с директор на Атлетико Мадрид за евентуален трансфер на уелсеца


Агентът на Гарет Бейл е разговарял с директор на Атлетико Мадрид за евентуален трансфер на уелсеца
Снимка: Getty Images

1380 0

Бъдещето на играча на Реал Мадрид Гарет Бейл остава неясно. Уелсецът от няколко сезона е със статут на твърда резерва на „Сантиаго Бернабеу“ и е силно недолюбван от феновете на „кралския клуб“, като той си създаде и достатъчно проблеми извън терена, които допринесоха за настоящата ситуация. Договорът му с клуба изтича през месец юни тази година и със сигурност няма да бъде подновяван.

Агентът на уелския национал Джонатан Барнет е разговарял със спортния директор на градския съперник на Реал – Атлетико Андреа Берта. Агентът е предложил своя играч на „дюшекчиите“, но те категорично са отказали, тъй като Бейл не влиза в плановете на отбора за следващия сезон. Любопитното е, че семейството на уелския футболист много харесва Мадрид и дори е останало в испанската столица, дори когато Бейл играеше под наем в Тотнъм.

Появиха се спекулации, че ако Уелс не се класира на Световното първенство в Катар, Гарет Бейл ще прекрати футболната си кариера.

Иначе в началото на престоя си в „кралския клуб“, Бейл загатна, че може да придобие легендарен статут, но уви нещата днес изглеждат по много различен начин. Въпреки това, той е спечелил с Реал Мадрид 4 трофея от Шампионската лига и стана 3 пъти шампион на Испания. Също така е печелил 3 пъти Суперкупата на Испания, 1 Купа на Краля, три Суперкупи на Европа и 4 Световни клубни първенства, което го прави един от най-успешните футболисти в Европа.

Бейл търси своето вдъхновение, за да се завърне към най-добрите си дни. Това вдъхновение, обаче, изглежда няма да е в Реал Мадрид.

Вижте още: Луис Суарес напусна Атлетико Мадрид по тъжен начин. Вижте какво сподели той по този повод

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички