След злополучната развръзка с Килиан Мбапе: Реал Мадрид насочва поглед към футболист на Манчестър Сити


След злополучната развръзка с Килиан Мбапе: Реал Мадрид насочва поглед към футболист на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

4625 0

"Daily Star" твърди, че ръководството на Реал Мадрид се е преориентирало набързо, след като Килиан Мбапе избра да остане в Париж и вече обмисля дали да не изпрати оферта за нападателя на Манчестър Сити Рахим Стърлинг.

Националът на Англия има договор с "гражданите" до лятото на 2023 година, а на този етап няма индикации, че клубът ще му предложи нов такъв. 27-годишният футболист на Пеп Гуардиола записа 23 мача като титуляр на "Етихад" през кампанията, в сравнение с 28 през миналия сезон. 

Стърлинг се присъедини към Сити през 2015 година с трансфер от Ливърпул на стойност 50 милиона паунда. До този момент е натрупал 339 мача за "небесносините", в които е отбелязал 131 гола и е раздал 95 асистенции, а на сметката му има и 4 титли от Висшата лига.

Изданието твърди, че босът на "белия балет" - Флорентино Перес, обмисля да предложи на Манчестър Сити около 50 милиона евро за Рахим Стърлинг! Самият футболист пък би се съгласил на летен трансфер в търсене на повече игрови минути преди Мондиала в Катар, където "Трите лъва" ще се опитат да спечелят втора световна титла след тази от 1966 година.

Вижте още: Луис Суарес се "изповяда": Искаше ми се да остана в Атлетико Мадрид още една година

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички