Карло Анчелоти с първи думи след сагата с Килиан Мбапе


Карло Анчелоти с първи думи след сагата с Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

2710 0

Екипът Реал Мадрид реши да позволи на медиите в Испания да присъстват на една от тренировките на "белия балет", като след това Карло Анчелоти даде специална пресконференция, в която отговори на всички въпроси на журналистите. 

Той сподели, че целият отбор е в добро състояние, като Марсело е имал леко неразположение, а Алаба е готов за мача срещу Ливърпул. 

" Мотивацията е страхотна. Това е най-големият мач в световния футбол. Този клуб достига до пети финал от осем години. Всички ние, мадридистите, се гордеем с това. Усещането е да се наслаждаваме и да се подготвим добре. Сега сме спокойни, атмосферата е добра. Колкото повече наближава мача, толкова повече притеснения идват, но е нормално", сподели италианецът

Попитан за решението на Килиан Мбапе и реакцията на "кралете" в социалните мрежи, наставникът каза, че: " Никога не съм говорил за играчи, които не са в Реал МадридЗа нас е съвсем - ясно да мислим за това, за което трябва да мислим. Ние уважаваме взетите решения и всички клубове. Но това, за което трябва да мислим, е да се подготвим добре за финалът."

Анчелоти даде мнение, че Ла Лига и Шампионска лига нямат нищо общо като турнири, тъй като в шампионата на Испания, ако допуснеш грешка - можеш да се поправиш, докато в ШЛ няма място за прошка. 

Най-трудния мач, според специалиста, е бил този срещу Челси, защото тогава работата с футболистите е била повече на психологическа основа, тъй като са излезли победители в първата среща.

Накрая, италианецът завърши с това, че ако Реал Мадрид заслужава да спечели "Ушатата", то това ще стане на финала и никой няма да помни феноменалните обрати преди това. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Топката за финала в Париж (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички