Луис Суарес се "изповяда": Искаше ми се да остана в Атлетико Мадрид още една година


Луис Суарес се "изповяда": Искаше ми се да остана в Атлетико Мадрид още една година
Снимка: Getty Images

11449 0

35-годишният уругвайски нападател Луис Суарес напусна Атлетико Мадрид, след като договорът му с испанския клуб изтече, а в интервю пред "Cadena SER" разкри, че все още не е сигурен къде ще играе през сезон 2021/22:

"Вярвайте ми, че все още не съм решил къде ще бъда през следващия сезон. Имам много предложения - потърсиха ме клубове от Аржентина, Бразилия и Мексико, но искам да продължа да се състезавам на най-високо ниво и затова приоритет е да продължа да играя в Европа", започна ветеранът и допълни:

"Искаше ми се да остана в Атлетико Мадрид поне още една година. Знам какви са натоварванията, но мисля, че щях да се справя с тях. Разбрах, че клубът няма да ме задържи от шефа на медийния отдел един ден преди сбогуването ми. Не съм говорил нито с Диего Симеоне, нито с Андреа Берта. Благодарен съм на феновете за начина, по който ме изпратиха. Те оценяват какво направих през последните две години".

"В Барселона бях свикнал да се смея по време на тренировките. В Мадрид няма смях - трябва постоянно да се доказваш. Бях избрал този отбор, защото ме накара да се почувствам специален. Видях колко отчаяно искат да печелят и знаех, че ще мога да им помогна с головете си", каза още Луис Суарес, а след това добави няколко думи по отношение на Лионел Меси:

"Страдах много, когато Лео Меси си тръгна от Барселона, защото не го очаквах.Той също беше изненадан, че клубът не може да поднови договора му. Преди това ми беше казал, че до няколко дни ще преподпише... Вече съм оставил неприятните спомени от раздялата с Барса в миналото. Те твърдяха, че вече не съм на необходимото ниво. Бях разочарован, но реших, че трябва да покажа колко струвам в Атлетико".

Вижте още: Барселона няма да задържи футболист, който пристигна през зимния трансферен прозорец от английската Висша лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички