Треньорът на Белгия: Азар може да спечели Златната топка в Реал Мадрид


Треньорът на Белгия: Азар може да спечели Златната топка в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1014 0

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес смята, че звездата на Реал Мадрид Еден Азар може да спечели Златната топка на „Сантиаго Бернабеу“. Белгийският национал премина от Челси в „Кралския клуб“ за сумата от 100 милиона евро през миналото лято, но за момента се затруднява с представянето си в испанската столица.

Въпреки това Роберто Мартинес очаква големи неща от Азар с бялата фланелка. „Той определено може да спечели Златната топка с Реал Мадрид. Нямам съмнения за това. Понякога началото в новия клуб е трудно и трябва да дадеш всичко от себе си. Трябва да разбереш какво е да играеш за този отбор, особено ако става въпрос за велик тим като Реал Мадрид. Еден не пропуска мачове. Той е изпуснал само 18 мача за Челси за 8 години и това е феноменално. Преди мача, в който той беше контузен – срещу Пари Сен Жермен, вече видяхме, че Еден се забавлява на терена и е в добри взаимоотношения със съотборниците си. Мисля, че в Реал Мадрид са сигурни, че той ще донесе много успехи на тима“, заяви Роберто Мартинес пред ‘Cardena Ser’.

Контузиите лимитираха изявите на Еден Азар за Реал Мадрид до само 15 мача. Той не е играл от 22-ри февруари, когато получи контузия в глезена преди шампионатът в Испания да бъде прекъснат заради пандемията от коронавирус. До момента белгиецът е вкарал 1 гол и е направил 4 асистенции в Ла Лига. А ето как се чувства Еден Азар при подновяването на тренировките му с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички