Зинедин Зидан с първи думи след подновяването на тренировките в Реал Мадрид


Зинедин Зидан с първи думи след подновяването на тренировките в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1087 0

Треньорът на испанския гранд Реал Мадрид - Зинедин Зидан, говори за първи път, откакто "кралския клуб" поднови своите тренировъчни занимания. Той сподели как се справя отбора на тренировки, както и какви са плановете.

"Тази седмица беше много добра, защото можем да работим повече в малки групи. Можем да тренираме повече тактически, физически и технически. Отборът изглежда добре тази седмица, ще изглежда още по-добре през следващата седмица. Трябва да мислим позитивно, защото сме късметлии да сме обратно на работа, да сме на игрището. Играчите сега мислят, че трябва да извлекат максимума от това, да се наслаждават" - започна Зидан.

"Имаме още 11 оставащи мача (в Ла Лига) и ще се приготвим да завършим сезона добре и силно. В крайна сметка важното е да сме дали всичко в това да спечелим нещо. Ние сме тук, това е в ДНК-то на клуба - да се опитваме да печелим неща. Щастлив съм да работя отново с играчите след 60 дни" - каза още той. А какви са били разтърсващите думи на Зидан към Бекъм на последната му тренировка с Реал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички