Зидан за накзанието на Роналдо: 5 мача са прекалено много, има нещо нередно


Зидан за накзанието на Роналдо: 5 мача са прекалено много, има нещо нередно
Снимка: Guliver/GettyImages

1374 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е изключително разочарован и ядосан заради наказанието на Кристиано Роналдо, който бе санкциониран за 5 мача и ще пропусне старта на сезона в първенството. Португалецът се ядоса от червения картон, който получи от рефера на "Камп Ноу" и го бутна леко, което му донесе и сериозната санкция.

"Ядосан съм. Всички сме ядосани и разочаровани. Не искам да обсъждам съдиите, но след като всички гледахме повторения на ситуацията, да получи 5 мача… нещо не е както трябва. Станалото-станало, но когато изгледаш ситуацията и да получи за това 5 срещи, просто е твърде много“ заяви Зидан на пресконференцията преди реванша с каталунците, който е утре (сряда) в полунощ.

"Нормално е Кристиано да е недоволен, тъй като иска да играе. Дали срещу него има кампания? Не знам, иска ми се да няма и се надявам, че няма. Хората може би си вършат работата, но в крайна сметка ние оставаме без него за 5 мача и ще видим какво ще правим".

Зидан отново потвърди, че е доволен от играчите, които има и не държи на всяка цена да има нови попълнения. "Утре ни очаква труден реванш, тъй като Барса е отбор, който може да ти създаде проблеми винаги. Затова трябва да сме на високо ниво и вярвам, че отново ще играем, както в първата среща".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички