Зидан преди сблъсъка с Барселона: Няма друг като Неймар


Зидан преди сблъсъка с Барселона: Няма друг като Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

1585 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че няма как да подцени Барселона, дори и без Неймар.  Утре вечер (13 август) европейският шампион гостува на "Камп Ноу" в първи сблъсък за Суперкупата на Испания

"Който и да играе утре вечер, няма да е като Неймар. Той е много добър и не са много играчите като него. Това обаче е Барселона, не зависимо какви промени са направени. Пак казвам Неймар е невероятен, няма друг като него, но който и да влезе в игра ще се справи. Ще е огромна грешка, ако си мислим, че ще ни е лесно", заяви френският специалист, подчертавайки, че стилът на каталунците едва ли ще е променен.

"Ние сме психически и физически подготвени. Всички искат да играят, което е добре, ще мога да избирам. Роналдо също е готов, в последните дни тренира с нас и е подготвен", допълни Зидан, но без да разкрие дали Роналдо ще е титуляр и ще съвпада ли със състава с този от Суперкупата на Европа. 

Зизу заяви, че битката за Суперкупата на Испания също е много специална, тъй като това може да донесе поредния трофей във витрината на "белия балет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички