Зидан посочи какво трябва да направи Реал, за да победи Атлетико в дербито


Зидан посочи какво трябва да направи Реал, за да победи Атлетико в дербито
Снимка: Getty Images/Guliver

4021 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори преди градското дерби с Атлетико, което е в събота на "Уанда Метрополитана". Зизу сподели, че единственото, което го интересува в момента е отборът му да грабне трите точки. 

"В добра форма сме и съм сигурен, че и те са. Ще бъде добър мач. Единственото, което ни интересува в този мач, са три точки. Предстои ни среща, която искаме да спечелим. Ще направим всичко, за да вземем трите точки. Знаем трудностите, които ще имаме, но и ние ще ги затрудним. Ние винаги носим отговорност като играчи и като треньор. Хората, които работят тук, винаги носят отговорност за този страхотен клуб. Сега го преживявам като треньор. Знаем какво трябва да направим и сме подготвени за мача. Това е поредният мач от Ла Лига със залог от три точки", заяви той на пресконференцията преди двубоя. 

"Ако сме в мача от първата до последната минута, ще се справим добре.. Атлетико е труден противник, който има много оръжия, но това, което ме интересува е какво ще правим ние, допълни той, като не пожела да разкрие на кой от Куртоа и Ареола ще разчита на вратата.

"Тук всички сме в една и съща лодка. Имам 25 играчи и ще разчитам на всички. Единственото, което искам е всички да бъдат подготвени. Трябва да избирам и ще избера моите 11. Бих искал да играя с 25, но това не е възможно", като разкри, че Иско, Марсело и Модрич са възстановени. 

Междувременно, обявиха много изненадващи час и ден за най-чакания сблъсък в Испания - първото Ел Класико между Барселона и Реал. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички