Пол Погба е взел решение за бъдещето си


Пол Погба е взел решение за бъдещето си
Снимка: Guliver/GettyImages

8674 0

Играчът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не е променил своето решение и все още иска да напусне клуба, твърди "The Sun"'. Французинът се надява това да се случи по време на зимния трансферен прозорец през януари. Желанието на халфа е да премине в Реал Мадрид или Ювентус. След неосъществения изходящ трансфер през лятото, Погба остана в клуба и заяви, че е отдаден на "червените дяволи", но последните решения на мениджъра Оле Гунар Солскяер са ядосали французина.

Халфът се завърна в игра в последния мач на Юнайтед срещу Рочдейл през седмицата. Въпреки че Ашли Йънг и Давид де Хеа не бяха на терена, Пол Погба не получи капитанската лента, която бе дадена на защитника Аксел Туанзебе. Решението на Солскяер да не включи французина в петимата изпълнители на дузпи след редовното време допълнително е изнервило звездата. Припомняме, че халфът вече няма да изпълнява наказателните удари за отбора след изпуснатата дузпа в двубоя с Уулвърхямтън.

В края на лятото изглеждаше, че отношенията между Пол Погба и Оле Гунар Солскяер са добри, но след последните събития отново се е появило напрежение, което е убедило напълно французина, че иска да напусне Манчестър Юнайтед през зимата. Какво сподели мениджърът относно трансфера на халфа можете да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички