Голямото име, което напуска Реал Мадрид още след края на сезона


Голямото име, което напуска Реал Мадрид още след края на сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

4054 0

Гръмкото завръщане на Зинедин Зидан в Реал Мадрид беше прието радушно от всички в испанската столица, но не и от най-скъпия трансфер в историята на клуба - Гарет Бейл. Уелсецът, който непременно искаше да остане в отбора, е един от първите, които през лятото ще си тръгнат.

Крилото е най-недоволният играч на "кралския клуб" след връщането на Зинедин Зидан. Той щеше да напусне клуба още през лятото на 2018 година, но тогава изненадващо френският специалист се оттегли от поста си. Сега обаче той отново е на линия, а продължаващата слаба форма на звездаа на тима със сигурност ще допринесе за решението на Зидан най-накрая Реал Мадрид да се освободи от Бейл.

Бившият ас на Тотнъм никога не е бил в добри отношения с кавалера на Златната топка. Освен това до ден днешен Бейл не говори испански свободно, а и не е в добри отношения с повечето си съотборници. Още след последните проблеми в отбора се очакваше, че Бейл може да бъде продаден, но това вече е почти сигурно, пише във вестник "Marca".

Още няколко човека могат да напуснат Реал Мадрид през лятото, като Зинедин Зидан готви сериозна "прочистване" на отбора. Един от евентуалните напускащи е Лука Модрич, информира "Independent", но в испанската преса засега мълчат по темата. Друг важен халф на Реал Мадрид също може да напусне заради критиките си към Зинедин Зидан (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички