Втори фактор накара Реал да възнегодува преди "Ел Класико"


Втори фактор накара Реал да възнегодува преди "Ел Класико"
Снимка: Getty Images/Guliver

4301 0

Наближава един от най-чаканите двубой в световен мащаб - Реал Мадрид срещу Барселона. Припомняме, че двубоят бе отложен за напред във времето заради протестите в Каталуния. В крайна сметка "Ел Класико" ще се състои на 18.12 от 21:00 часа българско време.

От "кралския клуб" останаха недоволни от този избор, защото така ще имат 29 часа повече почивка преди дербито. Сега друго решение отново не се хареса на "белия балет", докладва "Marca" - изборът за главен съдия в срещата е Ернандес Ернандес. 

"Белите" веднага си припомнят случаи от миналото, сред които отмяна на гол на Гарет Бейл, изгонване на Серхио Рамос и неотсъдена дузпа. На всичкото отгоре - съдията, отговарящ за ВАР, ще бъде Рикардо де Бургос, който през 2017 г. за Суперкупата на Испания бе в центъра на голяма скандал. Тогава той не отсъжда дузпа за Реал след нарушение срещу Кристиано Роналдо, като дори показва абсурден втори жълт картон за симулация на португалеца и го гони. Тогава CR7 изпуска нервите си и го избутва, за което е сериозно наказан впоследствие.

Междувременно, именно Роналдо е споделил пред близки, че съжалява за напускането си от Реал Мадрид. Вижте защо, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички