Роналдо казал на приятели, че напускането на Мадрид е било грешка


Роналдо казал на приятели, че напускането на Мадрид е било грешка
Снимка: Getty Images/Guliver

8083 0

Кристиано Роналдо май вече започва да съжалява за напускането на Реал Мадрид през 2018-та година. Португалецът си тръгна от Мадрид, за да премине в италианския шампион Ювентус.

След финала в Шампионската лига срещу Ливърпул през 2018-та година 5-кратният носител на Златната топка е казал, че това най-вероятно ще бъде последният му мач за Реал Мадрид. Думите му се оказаха верни и след трансфера му в Ювентус, „Кралския клуб“ навлезе в период на криза. Роналдо се чувства комфротно в Торино, но не е в най-доброто си състояние или поне не е в тази форма, в която беше, докато се подвизаваше на „Сантиаго Бернабеу“. Според информации в Испания португалецът сериозно съжалява за решението си да напусне Пиринеите и да потърси ново предизвикателство в Италия.

Роналдо е споделил в кръга от най-близките си приятели, че е било грешка да напусне Мадрид. Нападателят на Ювентус смята, че ако той е продължил да играе за Реал Мадрид, е щял да спечели наградата „Златната топка“ за последните две години. А ето какво мисли Джорджо Киелини за класирането за Златната топка през тази година.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички