В Реал Мадрид са взели окончателно решение за Погба


В Реал Мадрид са взели окончателно решение за Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

5580 0

Реал Мадрид вече счупи клубния си рекорд за трансфери, като похарчи над 300 млн. евро, но все още има още сделки, които се очаква да сключи "белия балет". Една от големите трансферни цели на Зинедин Зидан е звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба.

Френското издание L'Equpie обаче информира, че от клуба нямат никакво намерение да чупят рекорди и да дават огромна сума за халфа. От Реал ясно са уточнили каква сума са готови да предложат и какви ще са финансовите параметри по цялата сделка. И нямат планове да излизат от тази рамка. Агентът на футболиста - Мино Райола, със сигурност ще потърси най-изгодната сделка, а следващият най-сериозен кандидат е Ювентус.

А от Реал не смятат да влизат в наддаване за Погба. Френското издание цитира анонимен високопоставен човек в Реал, който обяснява за плановете на клуба. "Ако привлечем Неймар или Мбапе, то бихме лесно си позволили да плащаме тяхната заплата, например 20 млн. евро, защото са световни звезди. Докато Погба е добър играч, но не може да го привлечем в състава и веднага да го направим най-скъпоплатения. Той трябва сериозно да преосмисли хората, които се занимават с неговите дела". Четейки между редовете, това се отнася именно за Мино Райола, който използва различни тактики, за да получи повече пари за своя клиент, както и комисионни за себе си.

А кое е последното ново попълнение, с което се похвали Реал и отмъкна под носа на Барселона - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички