В Каталуня: Барселона обяви на Валверде, че къса контракта му


В Каталуня: Барселона обяви на Валверде, че къса контракта му
Снимка: Getty Images/Gulliver

2122 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде е бил уведомен днес от ръководството на клуба, че няма да довърши сезона начело на тима и контрактът му ще бъде скъсан. Новината обяви "Каталуня Радио", като не става ясно дали специалистът е получил лошата новина на срещата си с президента Хосеп Мария Бартомеу, или на последвалата среща със Съвета на директорите.

Според информация от Испания, Валверде се е срещнал първо с Бартомеу за около час и половина. След 15,00 часа пък е било заседанието на Борда. По-рано се появи информация, че агентът на треньора е поискал 27 милиона евро като обезщетение за предсрочното разваляне на контракта и унижението, което испанецът е преживял на "Камп ноу".

За скорошното уволнение на Валверде се заговори усилено след загубата от Атлетико (Мадрид) в полуфинала на Суперкупата на Испания. Заговори се, че той ще бъде заменен от клубната легенда Шави или от бившата звезда на тима Роналд Куман. И двамата, изглежда, са отказали. Кой е новият фаворит за поста на Валверде вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички