След отказите на Шави и Куман, Барселона има нов фаворит за треньор


След отказите на Шави и Куман, Барселона има нов фаворит за треньор
Снимка: Getty Images/Gulliver

3354 0

Бившият мениджър на Тотнъм Марисио Почетино е фаворит за назначение на треньорския пост в Барселона след отказа на Шави да стори това. Новината съобщи "RAC 1". Според медията, президентът на каталунците Хосеп Бартомеу възнамерява да се спре на аржентинеца.

Трудно е да се вярва, че може да има такава сделка, особено ако се вземат предвид думите на Почетино, който неведнъж е казвал, че не би тренирал Барселона. Причината за това е, че той е бил наставник на другия елитен отбор от Каталуня - Еспаньол. През 2018 година специалистът заяви, че по-скоро ще стане фермер в родината си, отколкото да стане треньор на Барселона.

След провала на преговорите с Шави, от каталунския клуб се надяваха на поста да бъде назначен друг кадър на Барселона - Роналд Куман. Той обаче също отказа, а причината можете да видите тук. Твърди се, че отборът може да доиграе сезона под ръководството на треньора на Барса Б Хави Гарсия Пимиента.

Почетино работи 5,5 години в Тотнъм, а през ноември 2019 година беше уволнен. Като други възможности за нов треньор на тима на "Камп ноу" разглеждат Кике Сетиен и Габриел Милито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички