Стоичков се възхищава на изненадващ играч от Барселона


Стоичков се възхищава на изненадващ играч от Барселона
Снимка: БГНЕС

1486 0

Футболната легенда Христо Стоичков призна кой е футболистът на Барселона, на който винаги се е възхищавал. Оказа се, че това е играчът, който неведнъж е определян като наследника на Камата на "Камп ноу" - Луис Суарес.

"Луис Суарес е човек, на когото винаги съм се възхищавал. Той премина през много трудни периоди, най-вече наказанието след Световното първенство - беше много нечестно. Той е един от тези играчи, които се идентифицират изцяло с фланелката на Барселона и е истинска футболна звезда", обяви Стоичков пред "Marca".

Припомняме, че уругвайската звезда през април миналата година задмина Стоичков по брой попадения с екипа на каталунците. Камата е реализирал за любимия си отбор 117 попадения.

"Някак си, Барселона повика със Суарес фигурата на легендарния български футболист Христо Стоичков, най-предизвикателното лице от "дрийм-тийм"-а на Йохан Кройф между 1988 и 1996 г. Уругвайският футболист, подобно на него, е така обичан от своите и така мразен от враговете си", написа вестник "Marca" след червения картон, който Суарес си изкара в мача срещу Атлетико (Мадрид) в турнира за Купата на Краля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички