Спешна среща на върха в Барселона заради кризата


Спешна среща на върха в Барселона заради кризата
Снимка: Gulliver/GettyImages

4126 0

В Барселона ще опитват да потушат напрежението, което се породи в последните дни. Според каталунското радио RAC-1 президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу ще свика спешна среща със спортния директор Ерик Абидал.

Това ще се случи веднага, след като Бартомеу се завърне от своето бизнес пътуване. Очаква се срещата да е в сряда, като повод за нея ще е изказване на Абидал. В него той казва, че играчите не тренирали толкова много под ръководството на предишния наставник Ернесто Валверде.

Тези негови думи вбесиха дори и Лионел Меси, който използва личния си профил в Instagram, за да отговори. "И накрая мисля, че когато говорим за играчи, трябва да даваме имена, защото в противен случай подхранваме слухове и наливаме масло в огъня", написа аржентинецът.

След интервюто си позицията на Абидал е поставена под въпрос от спекулации, свързани с клуба. Неотдавна Абидал беше под обстрел, защото не успя да осигури нападател в скорошния трансферен прозорец и това, съчетано с неговото интервю за „Спорт“, може да е определящо за решението. 

Междувременно пък се появи информация, че в последните няколко мача Меси е играл с болки (вижте повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички