Скандал в Барселона, Меси не издържа и отговори на Абидал


Скандал в Барселона, Меси не издържа и отговори на Абидал
Снимка: Getty Images/Guliver

5951 0

В Барселона атмосферата не е никак спокойна и за това нещо загатва и последното действие на голямата звезда - Лионел Меси. След като техническият директор Ерик Абидал сподели, че някои от играчите са забързали раздялата с Ернесто Валверде, то Меси използва социалните мрежи, за да му отговори.

Изглежда, че този път аржентинецът доста е бил разгневен, тъй като почти никога не си позволява по този начин да коментира действия или изказвания.  "Честно казано, не обичам да правя такива неща, но мисля, че всеки трябва да бъде отговорен за действията си и да отговаря за своите решения. Играчите са отговорни за това, което се случва на терена. Тези в областта на спортния мениджмънт също трябва да поемат своите отговорности“, написа Меси.

"И накрая мисля, че когато говорим за играчи, трябва да даваме имена, защото в противен случай подхранваме слухове и наливаме масло в огъня", написа още аржентинецът. По-рано Абидал заяви, че от Барселона започнали да мислят за раздяла с Валверде след равенството с Реал Мадрид и усещал, че някои неща не са наред.

Междувременно пък се появи информация, че в последните няколко мача Меси е играл с болки (вижте повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички