Поредна кошмарна контузия за Дембеле, може да е аут до края на сезона


Поредна кошмарна контузия за Дембеле, може да е аут до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

2857 0

Мъките с непрестанните контузии на Усман Дембеле не спират. Френският национал има разкъсан бедрен мускул, информираха от Барселона. Последната му контузия е подобна на тази от 2017, която получи в първия си мач за каталунците в Ла Лига. Тогава той остана извън игра за пет месеца заради разкъсано сухожилие в лявото бедро.

"Тестовете, проведени във вторник, на Усман Дембеле показаха, че играчът има пълно проксимално разкъсване на подбедрицата в дясното бедро. В следващите часове ще бъде взето решение относно лечението, което ще последва за неговото възстановяване", се казва още в обръщението.

Според неофициалните информации Дембеле може да е аут и до края на сезона. 22-годишният футболист страда много често от контузии, като точно се бе завърнал след травма, получена през ноември. Нападателят се присъедини към Барселона от Борусия Дортмунд през лятото на 2017 г. за сумата, достигаща до 147 млн. евро. 

Междувременно Барселона обяви два трансфера в последния ден от зимния трансферен прозорец (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички