Реал е готов на всичко за Погба, предлага трима свои играчи за него


Реал е готов на всичко за Погба, предлага трима свои играчи за него
Снимка: Getty Images/Guliver

5910 0

В Реал Мадрид са уверени, че през лятото ще закупят не само плеймейкъра на Челси Еден Азар, но и полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Днес се появиха информации, че Реал най-накрая се е договорил с Челси за белгиеца - испанците ще платят 110 млн. евро плюс възможни бонуси на обща стойност 15 млн.

След победата си над Арсенал с 4:1 във финала на Лига Европа, Азар потвърди, че вероятно е изиграл последния си мач със "синята" фланелка. Реал обаче няма да се задоволи само с привличането на Азар, но започва офанзива и за Погба, който открито призна, че има желание да работи с легендарния си сънародник Зинедин Зидан в Мадрид.

Според The Times, президентът на Реал Флорентино Перес ще се опита да включи един или повече свои играчи в сделката за Погба. Сред футболистите, които може да предложи Реал са Гарет Бейл, Хамес Родригес, Тео Ернандес, Кейлор Навас и евентуално Иско. Ситуацията е сложна за Юнайтед заради това, че до края на контракта на Погба остават всичко две години, включително опцията за автоматично продължение с 12 месеца. Ако "червените дяволи" не решат този проблем, може да се окажат в деликатна ситуация, както се получава с вратаря Давид Де Хеа или полузащитника Андер Ерера, който вече напусна "Олд Трафорд".

В Испания пък заявиха, че Реал Мадрид разпродава седем играчи на стойност 300 млн. евро - ето кои са.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички