Еден Азар след спечеления трофей: Това е моето "чао" с Челси


Еден Азар след спечеления трофей: Това е моето "чао" с Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

4373 0

Звездата на Челси Еден Азар, както бе обещал, обяви какво е неговото решение за бъдещето му веднага след финала в Лига Европа. "Сините" победиха по категоричен начин Арсенал с 4:1 и грабнаха трофея. Белгиецът пък призна, че това най-вероятно е бил последният му мач с екипа на Челси.

"Ще решим в следващите дни, тъй като досега мислих само за финала. Направил съм вече своето решение и чакам разбирателство между клубовете. Мисля, че това е моето „чао” с Челси, но във футбола никога не знаеш. Мечтата ми бе да играя във Висшата лига и го направих за един голям отбор. Сега е време за ново предизвикателство”, заяви Еден Азар. Белгийският национал е свързван с преминаване в Реал Мадрид, като и босът на "белите" Флорентино Перес призна, че го иска в състава.

Относно победата срещу Арсенал на финала, Азар сподели:"Днес всичко бе чудесно. И двата отбора играхме под напрежение първото полувреме, защото е финал, но след това Оливие Жиру вкара. Това беше стартът на една велика нощ. Играхме добре и контролирахме мача, щастлив съм, че оставям тази купа при момчетата. Мениджърът ни каза да играем футбол след почивката и ние показахме класата си".

Триумфът на Челси пък донесе първи трофей на Маурицио Сари - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички