Реал Мадрид е с най-много контузии в Испания


Реал Мадрид е с най-много контузии в Испания
Снимка: Guliver/GettyImages

2266 0

В Реал Мадрид е имало цели 9-има играчи с травми до този момент, а сезонът тепърва започва. Това отрежда първото място за "белия балет" в една неприятна класация, изобразяваща клубовете с най-много контузии засега в Испания.

Последният "бял" състезател, влязъл в лазарета, е Иско, като преди него това се случи и с Брахим Диаз (два пъти), Марко Асенсио, Лука Йович, Тибо Куртоа, Еден Азар, Ферлан Менди, Родриго Гоеш и Хамес Родригес.

Отборите в Ла Лига, които се доближават най-много по този негативен показател до Реал, са: Реал Сосиедад (7), Леганес, Бетис, Селта (с по 6) и Виляреал, Атлетик (Билбао) и Валенсия (с по 5).

В "кралския клуб" бяха направени промени, свързани с кондиционния треньор, както и физиотерапевта в отбора, но очевидно това не помага. От Реал отчитат контузиите на Асенсио, Куртоа и Йович като липса на късмет, но се притесняват повече за другите травми, които са мускулни. Още повече, че засегнатите играчи са с различни характеристики - физически здравият Менди, опитните Азар и Иско, както и младият Диаз.

Междувременно, суперкомпютър прогнозира кой ще е новият носител на Шампионска лига през сезон 2019/2020. Вижте докъде ще стигне Реал Мадрид според прогнозата - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички