Модрич със сантиментален жест към Реал


Модрич със сантиментален жест към Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

7497 0

Настоящият носител на "Златната топка" - Лука Модрич, публикува в социалната мрежа Twitter сантиментално съобщение, свързано с престоя му в Реал Мадрид. Хърватинът отбелязва, че вече е изиграл седем сезона за "кралския клуб", а сега започва своя осми. Припомняме, че 33-годишният полузащитник пристигна от отбора на Тотнъм.

"Началото на невероятно приключение с най-добрият клуб в света" - започна Модрич, след изписването на датата, на която е станал част от "белия балет". "Седем години, изпълнени с щастие и гордост, от това да принадлежа към семейството на Реал Мадрид" - завърши хърватинът в официалния си профил. 

Когато пристигна в испанската столица през 2012 г. и се състезава под ръководството на Жозе Моуриньо, Лука взе фланелката с номер 19, но в момента се подвизава с номер 10. Първоначалният му контракт с "кралския клуб" бе за пет години, като сега е обвързан с тима до 2021 г. (когато ще бъде почти на 36 години). До този момент е записал 304 мача, в които е съумял да се разпише 17 пъти. А каквa е ситуацията със старши треньора на тима - Зинедин Зидан, вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички