Ето как ще процедират от Реал с Погба


Ето как ще процедират от Реал с Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

11340 0

В Реал Мадрид изглежда сякаш единственият, който държи на всяка цена да бъде привлечен Пол Погба, е наставникът Зинедин Зидан. Френският треньор иска това да се случи още през този трансферен прозорец, но това изглежда все по-малко вероятно.

Самият Погба също мечтае да играе под ръководството на сънародника си и направи всичко възможно, за да помогне това да се осъществи. От Манчестър Юнайтед обаче не са готови да преглеждат оферти под 200 милиона евро, което обрича сделката на провал.

Агентът на ексцентричния полузащитник - Мино Райола, също вложи огромни усилия, за да може трансферът да се случи, но сега и той признава, че това граничи с невъзможното. Райола предполага, че от "кралския клуб" ще подходят по подобен начин, както бе с Еден Азар, привличайки го година преди изтичането на договора му, на по ниска цена.

Контрактът на Погба с Юнайтед е до 2021 г. Наскоро, пък, окончателно стана ясно какво е отношението на феновете на "червените дяволи" към световния шампион с Франция от 2016 г. Вижте повече - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички