Реал Мадрид и ПСЖ скришно договориха сделка за ас на "белия балет"


Реал Мадрид и ПСЖ скришно договориха сделка за ас на "белия балет"
Снимка: Guliver/GettyImages

6600 0

Спечелилият 3 поредни пъти Шампионска лига като титуляр в Реал Мадрид - Кейлор Навас, няма да играе повече за "белия балет". "Marca" информира, че костариканският страж ще премине в ПСЖ в близките часове, въпреки че неколкократно заяви желанието си да остане на "Сантиаго Бернабеу". 

Трансферът вече е договорен на високо равнище, като Флорентино Перес не е имал особени финансови претенции при срещата си с Насер Ал Хелайфи. Преминаването на Навас в Париж ще струва 15 милиона евро на френския гигант, а самият вратар ще получава по 6 милиона евро на сезон. 

Промяната в решението на Навас се дължи на разговор с Леонардо, който се завърна като спортен директор на "Парк де Пренс". Той е получил обещание за важна роля в отбора. Колкото до интереса от страна на ПСЖ, той е бил породен от факта, че Милан е отказал всяка оферта за Джанлуиджи Донарума. 

Трансферът на Навас ще даде допълнителни финанси на Реал Мадрид да "атакува" сделка за Пол Погба до края на трансферния прозорец (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички