Реал Мадрид е отказал оферта от 180 млн. евро за свой играч


Реал Мадрид е отказал оферта от 180 млн. евро за свой играч
Снимка: Getty Images/Gulliver

3342 0

Реал Мадрид е отказал огромна оферта за Марко Асенсио, това разкри агентът на играча Орасио Гаджиоли. По думите му "белия балет" са отклонили предложение от 180 млн. евро за халфа. В последните месеци има сериозни спекулации, че може да напусне клуба - най-вече заради неубедителното си представяне. Той започна в едва 20 двубоя от 42 в Ла Лига и Шампионска лига.

"През последната година имаше няколко оферти, като най-високите бяха 150 и 180 млн. евро, но от Мадрид дори и не искаха да ги чуят. Винаги е имало интерес към Марко от други големи клубове, за да проверят дали иска да си тръгне. Това е нещо нормално за играч като него. Той винаги е казвал, че е щастлив в Реал и иска да постигне успехи в клуба. Той все още е млад, усъвършенства се, а и от клуба са много щастливи с него", заяви Гаджиоли пред ESPN. За интерес към него се говореше, че има от страна на Ювентус и Ливърпул.

След завръщането на Зинедин Зидан в Реал, Асенсио е играл в 5 от шестте двубоя, а е и важна част от състава на националния отбор на Испания. "Тази година бе трудна за всички в Реал, за никой не бе добра година. Тези неща се случват във футбола. Целият отбор свали нивото, не само Марко. Може би повечето се съсредоточиха върху него, тъй като не показа нивото от миналата година, но вече мисли за следващия сезон и да спечели всичко с Реал", допълни още агентът му.

Същевременно от Реал са убедени, че през лятото ще успеят да подпишат с големите си трансферни цели - ето и повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички