Зидан: Жалко, че не победихме, защото го заслужавахме повече


Зидан: Жалко, че не победихме, защото го заслужавахме повече
Снимка: Getty Images/Gulliver

1024 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин изрази съжаление, че неговият тим не успя да победи Хетафе. Двата тима завършиха 0:0 на ст. „Колисеум Алфонсо Перес" в последна среща от 34-ия кръг на испанската Ла лига. Третият и четвъртият в класирането изиграха равностоен мач, в който всеки един от двата тима можеше да спечели, но в крайна сметка равенството бе заслужено.

"Жалко, че не победихме, защото го заслужавахме повече от съперника. Създадохме добри възможности за гол, особено през първото полувреме. Не съм доволен от резултата, но от играта и концентрацията в отбора съм щастлив", каза след срещата старши треньорът на „белите" Зинедин Зидан.

Той похвали и Браим Диас, който впечатли с изявите си снощи, след като влезе в игра в 71'. "Щастлив съм, че изигра подобен мч. Той иска да играе, а аз харесвам футболисти, които искат да играят. Не се страхува да играе и с двата крака, бърз е, направи добър двубой", заяви Зизу, но не пожела да разкрие дали ще разчита на него през следващия сезон. Реал е убедително на трето място и след тази среща, докато Хетафе все още е в зона Шампионска лига заради по-добрите си показатели от Севиля при четири кръга до края на сезона.

А коя е поредната звезда, която попадна в списъка на Зидан за лятото - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички