В Реал Мадрид са сигурни, че ще привлекат Азар и Погба


В Реал Мадрид са сигурни, че ще привлекат Азар и Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

4786 0

В Реал Мадрид са сигурни, че през лятото ще подпишат с двете си големи трансферни цели - Пол Погба и Еден Азар, информира Sky Sports, позовавайки се на свои източници. "Белия балет" ще направи сериозно промени в своя състава след провала през този сезон, а двете звезди на Висшата лига са начело в списъка.

Погба отнесе сериозна доза критика заради представянето си с Манчестър Юнайтед и "червените дяволи", ако не успеят да се класират за Шампионска лига, то това ще направи напускането на френския халф сигурно. Договорът пък на Азар с Челси е до лятото на 2020 година, което означава, че лондончани биха се разделили с него за сумата от около 100 млн. паунда.

Азар в последната година многократно заяви, че мечтата му е да играе в Реал под ръководството на неговия идол - Зинедин Зидан. Дори белгийският журналист Кристоф Теру споделя пред Sky Sports, че Азар вижда истинско вдъхновение в Зидан и след завръщането му начело на "белия балет", то трансферът на Еден "ще е точно на място". Погба също наскоро започна да намеква за трансфер в Реал, като преди 3 години също бе близо до преминаване в Ла лига, но тогава в крайна сметка Юнайтед си го откупи от Ювентус.

А коя е поредната звезда, която попадна в списъка на Зидан за лятото - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички