Реал прекъсна впечатляваща серия срещу Хетафе и изостана още от Атлетико


Реал прекъсна впечатляваща серия срещу Хетафе и изостана още от Атлетико
Снимка: Getty IMages/Gulliver

1144 0

Хетафе и Реал Мадрид завършиха 0:0 на „Колисеум Алфонсо Перес“ в среща от 34-ия кръг на Ла лига. По този начин домакините спряха поредицата си от десет загуби в шампионатните си срещи с "белия балет".

Този резултат не е особено удовлетворяващ за Реал, който не крие гони второто място. Изоставането на Реал зад градския враг Атлетико вече стигна 6 точки, а до края остават 4 кръга. Двата отбора изиграха вълнуващ двубой с много впечатляващи моменти и на много високо ниво, а домакините пък показаха защо през този сезон са в борбата за предните позиции.

Реал бе близо до това да открие резултата още в 1', но удар на Карим Бензема премина покрай вратата. След това обаче домакините изравниха играта и Навас трябваше да се намеси, за да спаси удар на Арамбари.  Последваха равностойни минути, а в 31-ата вратарят на „белия балет“. До края на полувремето Каземиро и Бензема отново пропилаха възможностите пред себе си.

И през второто полувреме имаше положения и пред двете врати, като малко след почивката удар с глава на Леандро Кабрера прати топката над вратата на Навас, а след това Сория спаси удари на Каземиро и Дани Карвахал. До края на мача и Иско се отчете с пропуск, но в крайна сметка двата тима поделиха точките.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички