Рамос с обединителни думи след смяната на треньора

Капитанът на Испания Серхио Рамос за пореден път се показа като лидер. Вече бившият селекционер на иберийците Хулен Лопетеги бе обявен като треньор на Реал Мадрид вчера, а днес бе уволнен от поста си начело на “фуриите”.

За негов наследник бе посочен Фернандо Йеро. Именно след всички тези събития Рамос използва социалните мрежи, за да призове за подкрепа и всички заедно да защитат честта на Испания. "Ние сме националния отбор, представляваме един герб, едни цветове, една публика, една страна. Отговорността и задължението са с вас и за вас. Вчера, днес и утре - заедно. Хайде, Испания", написа Рамос в профила си в Twitter.

Официално: Легенда на Реал Мадрид пое Испания

Фернандо Йеро ще замени Лопетеги на поста селекционер на Испания по футбол, обяви на сайта си Испанската футболна федерация. Лопетеги днес бе уво...

От следващия сезон бранителят ще играе под ръководството на Лопетеги в Реал Мадрид, но сега трябва да мисли за Световното първенство по футбол, като още в петък предстои тежък мач срещу действащия европейски шампион Португалия. 

Още по темата

Please select answer!