Причините, които отдалечават Конте от Реал Мадрид


Причините, които отдалечават Конте от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2363 0

Само до преди няколко часа Антонио Конте бе считан за сигурен заместник на Хулен Лопетеги в Реал Мадрид. Според информации в различните медии обаче италианският специалист се отдалечава от "Сантяго Бернабеу". 

Основната причина за провала при преговорите неустойката от 10 млн. паунда, която Конте ще вземе от Челси, ако не си намери клуб до края на годината. Наставникът се е надявал, че от Реал ще покрият тази сума.

Освен това Конте е поискал и договор с множество клаузи за неговата сигурност на "Сантиаго Бернабеу", което също е забавило преговорите. Според Sport Mediaset има и друга причина. Италианецът е изтъкнал като оправдание това, че не всички в испанския клуб ще се радват да го видят начело на тима. Според източника преговорите са прекъснати не заради пари, а защото "Конте вероятно е чул, че не всички (играчи) в бялата съблекалня одобряват идването му“, добавя източникът в директно включване в предаването „Депортес Куатро“.

КРИСТИАНО РОНАЛДО ОБЯВИ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ДА НАПУСНЕ РЕАЛ

Тази вечер президентът на Реал Флорентино Перес се събира на среща с други от шефовете, на която би трябвало да бъде взето решението за раздяла с Лопетеги. Така в момента на дневен ред е вариантът начело на тима да застане Сантиаго Солари, който води Б отбора на Реал.

Ако все пак се стигне до назначаване на Конте в Реал, то това би затворило вратите за мечтан трансфер в "белия балет".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички