Новият селекционер на Реал: Никой не може да се мери със Зидан


Новият селекционер на Реал: Никой не може да се мери със Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

2064 0

Ръководството на Реал Мадрид уволни Хулен Лопетеги късно снощи, а на негово място временно застана треньора на Б отбора на "белия балет" Сантяго Солари. Аржентинецът призна, че никой не може да се мери с успехите на легендарния Зинедин Зидан, който донесе на тима три поредни трофея в Шампионска лига.

“Никой от нас не може да се сравнява със Зидан, той е футболно величие", смята Солари. "Ситуацията не е лесна, но трябва да обърнем нещата, тук са събрани много шампиони. Това е деликатен момент, но точно в тези ситуации си проличава истинският характер", добави още той. 

 

“Ситуацията не е лесна, но трябва да обърнем нещата, тук са събрани много шампиони. Това е деликатен момент, но точно в тези ситуации си проличава истинският характер”, заяви 42-годишният аржентинец. 
“Никой от нас не може да се сравнява със Зидан, той е футболно величие”, бе краткият коментар на Солари за легендата Зинедин Зидан, който донесе на “лос меренгес" 3 поредни трофея в Шампионската лига преди да си тръгне от "Бернабеу" през лятото на тази година.
“Във футбола е като в живота - всичко може да се случи много бързо. Всекидневната работа е много важна. 
Първата ми цел е да спечелим мача утре. Трябва да играем с кураж и гордост, тук съм, за да печеля футболни мачове.Ситуацията не е лесна, но трябва да обърнем нещата, тук са събрани много шампиони. Това е деликатен момент, но точно в тези ситуации си проличава истинският характер”, заяви 42-годишният аржентинец. 

"Във футбола е като в живота - всичко може да се случи много бързо. Всекидневната работа е много важна. Първата ми цел е да спечелим мача утре. Трябва да играем с кураж и гордост, тук съм, за да печеля футболни мачове", завърши 42-годишният аржентинец. 

Сантяго Солари се очаква да води "кралския" клуб в поне следващите три срещи - мача за Купата на краля срещу третодивизионния Мелия, двубоя с Валядолид от първенството и сблъсъка срещу Виктория Пилзен в Шампионска лига.
Междувременно за бъдещ треньор на европейските шампиони е спряган бившият селекционер на Челси Антонио Конте. Как реагираха в тима на Реал Мадрид, когато чуха за преговорите между италианеца и ръководството на "белите" - можете да прочетете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички