Как реагираха в Реал Мадрид, когато чуха за преговорите с Антонио Конте?


Как реагираха в Реал Мадрид, когато чуха за преговорите с Антонио Конте?
Снимка: Guliver/GettyImages

1316 0

Футболистите на Реал Мадрид са очаквали треньорът Хулен Лопетеги да бъде уволнен след ужасяващите резултати на тима, въпреки че испанските футболисти не искаха и да чуят за раздяла с бившия селекционер на Испания. Смяната на треньора е факт, но очакваният заместник - Антонио Конте, почти със сигурност няма да седне не треньорското кресло.

От една страна са притесненията на самия италианец, но според медиите в Испания, а и на Острова, най-сериозната причина за разрива в преговорите е нежеланието на играчите Конте да поема отбора. Те не са харесали стила му, начело както на Ювентус, така и на Челси, както и отношението му към футболистите. Основна роля в настроенията срещу италианеца е изиграл Тибо Куртоа, който е разказал за премеждията си с него в Лондон.

В Испания се изтъква и друга причина - ако Конте стане треньор на Реал Мадрид, то възможността Еден Азар на премина на "Бернабеу" е почти нулева.

В същото време бившият треньор на Челси има и много сериозен финансов дивидент, от който ще се лиши, ако приеме да води "кралете" - колко пари ще изпусне Антонио Конте, ако стане треньор на Реал Мадрид вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички