Нов в Барса недоволства, че е резерва


Нов в Барса недоволства, че е резерва
Снимка: Guliver/GettyImages

1466 0

Новата придобивка на Барселона от изминалото лято Малком е недоволен от това, че не получава достатъчно възможност за изява на терена. Младокът бе привлечен срещу 41 млн. евро, но до момента има едва 25 изиграни минути за каталунците.

Агентът на бразилеца сподели, че неговият клиент не може да бъде щастлив от това, че не получава шанс. "Всички футболисти имат нужда от време, за да се адаптират. Малком имаше достатъчно време да го направи и заслужава да получи достатъчен брой минути на терена", споделя агентът на играча.

"Засега не го получава, но когато му се даде шанс за изява, той ще покаже всичките си качества. Малком няма търпение да играе. Не е доволен от ситуацията, но е концентриран и мотивиран. Треньорите взимат решение в интерес на клуба", добави още той.

Малком бе играч на Бордо в продължение на две години, но през лятото на 2018 година той смени клубната си принадлежност, преминавайки на "Камп Ноу". Буквално часове преди трансфера му в "блауграна", Малком бе напът да подпише с италианския Рома, но трансферът се разпадна именно заради предложението на каталунците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички