Лоши новини за Реал Мадрид - наказват Гарет Бейл за 12 мача?


Лоши новини за Реал Мадрид - наказват Гарет Бейл за 12 мача?
Снимка: Guliver/GettyImages

5793 0

Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл може да претърпи наказание от 12 мача в Ла Лига заради празненствата си след неговия гол срещу Атлетико Мадрид при победата на "белите" с 1:3, съобщава английската телевизия "Sky Sports".

Уелсецът може да бъде наказан заради "провокативен жест", който той направи след стотния си гол с фланелката на "белите", с което донесе и триумфа на отбора на стадион "Уанда Метрополитано". 

Инцидентът ще се разглежда от Испанската футболна асоциация, които ще решат дали да накажат играча на Реал Мадрид. Ето какво се казва в изявлението: "Бейл вдигна дясната си ръка близо до главата си в ясен знак на провокация към феновете, след което прави жест, който може да се разглежда като неприличен и пренебрежителен, сгъвайки ръката си и удряйки я с другата си ръка."

Ако Гарет Бейл бъде признат за виновен, той може да изтърпи наказание от 4 до 12 мача, според правилата на Испанската федерация. Уелсецът може да получи наказание от 1 до 3 мача дори да бъде оправдан, ако се прецени, че е провокирал привържениците на Атлетико.

Междувременно друг титуляр на Реал Мадрид също рискува да получи наказание, но заради свое изказване. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички