Лопетеги: Модрич и Ковачич са щастливи в Мадрид


Лопетеги: Модрич и Ковачич са щастливи в Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2214 0

Новият селекционер на Реал Мадрид Хулен Лопетеги смята, че и Лука Модрич, и Матео Ковачич са щастливи в настоящия си отбор, въпреки че и двамата са усилено спрягани за трансфер далеч от Мадрид.

Бившият отбор на Матео Ковачич прояви интерес към Лука Модрич, но президентът на клуба Флорентино Перес заяви, че всеки, който иска улугите на хърватина, ще трябва да заплати откупващата клауза в договора на играча, която е на стойност 668 млн. паунда.

Според медиите в Италия хърватският национал иска да напусне в посока Италия и дори е уговорил устно своите лични условия, но засега не получава разрешение за напускане от страна на "белите".

"Всички в отбора са изключително развълнувани и според мен и двамата играчи са щастливи да бъдат тук", заяви Лопетеги. "Президентът се изказа много ясно - не се съмняваме, че Модрич ще продължи да играе за нас и през следващия сезон."

Матео Ковачич пък вече на няколко пъти изрази желанието си да напусне "Сантяго Бернабеу" в търсене на повече игрово време - нещо, което не получава в столицата на Испания. Челси се намират най-близко до подписа на футболиста, но единствено за трансфер под наем.

"Не съм забелязал Ковачич да изпитва някакви притеснения. Той тренира нормално с отбора и аз съм изключително доволен от играта му", добави Лопетеги по адрес на другия хърватски полузащитник.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички