Конте постави 3 условия, които разгневиха Флорентино Перес


Конте постави 3 условия, които разгневиха Флорентино Перес
Снимка: Guliver/GettyImages

2387 0

Италианският треньор Антонио Конте се отдалечава от Реал Мадрид и причината за това са 3 условия, които е поставил пред ръководството на испанския гранд, за да започне работа там. Твърдението е на бившия президент на мадридския клуб Рамон Калдерон, който следи отблизо всичко случващо се на "Сантяго Бернабеу".

"Той в поискал договор за 3 години, а също така и да доведе в щаба си още петима специалисти. Конте е поискал и свобода за трансферите. Всичко това Флорентино Перес няма намерение да търпи", заяви Калдерон, цитиран от "Daily Mail".

ПРИЧИНИТЕ, КОИТО ОТДАЛЕЧАВАТ КОНТЕ ОТ РЕАЛ МАДРИД

Европейският клубен шампион продължава да търси своя бъдещ треньор, като в момента тимът е воден от наставника на Кастилия Сантяго Солари. В единствения си мач начело дотук бившият играч на Реал постигна убедителна победа - 4:0 над третодивизионния Мелия в турнира за Купата на Краля. Антонио Конте е без работа от лятото.

За последно той води английския Челси, откъдето бе уволнен заради слаби резултати, въпреки че спечели Купата на Англия. Междувременно изданието "Football Espana" посочи още едно от изискванията на Конте, което не се е харесало на Перес. Вижте какво е то тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички