Бербатов: Почетино може да отиде в Реал преди построяването на новия стадион


Бербатов: Почетино може да отиде в Реал преди построяването на новия стадион
Снимка: Guliver/GettyImages

2051 0

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов изрази опасенията си, че мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино може да напусне клуба в посока Реал Мадрид. Според бившия български национал аржентинецът може да поеме към "Сантяго Бернабеу“ преди построяването на новия стадион на Тотнъм. В момента европейският клубен шампион е ръководен временно от наставника на Б отбора Сантяго Солари, който замени на поста уволнения Хулен Лопетеги.

"Въпросът, на който всички в Тотнъм искат да получат отговор, е дали Почетино ще премине в друг отбор преди завършването на новия стадион, сподели българинът за Betfair. - Както виждаме във футбола, не само играчите се изкушават да преминат в други клубове – мениджърите и спортните директори също го правят. Това е футболът – единственият, който знае какво ще се случи, е Маурисио, като дори не съм сигурен, че и той знае. Говорим все пак за Реал Мадрид и Реал Мадрид е Реал Мадрид. Обзалагам се, че доста треньори искат да поемат испанския клуб и нямам представа кой ще бъде назначен в дългосрочен план като постоянен наставник".

"Звучи малко егоистично, но се надявам Почетино да не застава на поста в Реал. Като треньор на Тотнъм той свърши наистина великолепна работа и вярвам, че това ще продължи в името на доброто на клуба“, изрази надежда бившата звезда на Манчестър Юнайтед. Той говори и за моментното състояние на "шпорите“ от началото на сезона във Висшата лига.

"Стадионът е също голям проблем, както и слуховете за Реал Мадрид, но Тотнъм започна добре новия сезон и се надявам да продължи в същия дух. Във футбола понякога всичко става без знанието на играчите, така че може само да гадаем какво всъщност мисли Почетино по въпроса с Реал Мадрид. Но той има причина да бъде щастлив, защото клубът започна силно новата кампания, въпреки загубата в последния кръг от Манчестър Сити с 0:1“, завърши Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички