Калдерон към Перес: Иска ли Роналдо да си тръгне, не можеш да го спреш


Калдерон към Перес: Иска ли Роналдо да си тръгне, не можеш да го спреш
Снимка: Getty Images/Guliver

2534 0

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон коментира новината, че звездата на тима Кристиано Роналдо иска да напусне.

Калдерон посъветва колегата си Флорентино Перес да не пречи на звездата да си ходи и да гледа да извлече максимална финансова изгода от ситуацията.

"Когато го купувах от Манчестър Юнайтед, ситуацията бе подобна. Той беше решил да си тръгне и в резултат подписахме договор. Когато той казва, че иска да си тръгне, то това е краят, като президент ти нищо не можеш да направиш. Само можеш да го пуснеш и да сключиш при това възможно най-добрата сделка", казва Калдерон, цитиран от "The Sun".

"Помня, когато подписахме с Кристиано, той ми се обади и ми разказа как в Манчестър Юнайтед всички се радвали за него и се отнасяли добре с него. Сър Алекс Фъргюсън бил като баща за него, а феновете го обичали. Този клуб беше много важен в неговата кариера. Манчестър Юнайтед е клуб, който винаги ще бъде в сърцето му", добави бившият ръководител на Реал.

Рамон Калдерон не мисли, че португалската звезда ще отиде да играе в Китай или Близкия Изток.

"Той е в отлична форма и играе страхотно. Ще струва повече от Погба, защото е по-добър играч. Този, който иска да го привлече, ще трябва да плати голяма сума", завършва той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички